<´╗┐iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-TT59L2" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden"><´╗┐/iframe> Gemeente Oost Gelre | Projects by Ahrend
Architect
Studio Groen+Schild
Year
2017
Location
Lichtenvoorde
Photographer
Roos Aldershoff

Gemeente Oost Gelre

In collaboration with the architectural firm Studio Groen+Schild, Ahrend has provided a completely new, healthy working environment for more than 160 employees. The environment should be light, pleasant and open and support employees in their daily work.

The assignment

The Gemeente Oost Gelre would like to be completely taken care of in the refurbishment. Ahrend had to manage the project in the complete process around the device to allow the layout of this new town hall as soon as possible. Thus, the Gemeente Oost Gelre wanted both new working environments, meeting rooms, presentation furniture, but also storage areas and separate facilities.

The solution

After the concept was developed by Studio Groen+Schild, Ahrend has managed the process for the new construction concept of the municipality of Oost Gelre from A to Z. From project management to final delivery and ready-made furniture. In addition, from Ahrend, after ergonomics, an ergonomic seating advice is organized for all employees.

Partners

  • HAY
  • Arper
  • Moooi

More information

 

How can we help you?

  • We are happy to help
  • answer your questions

Contact