Architect
Ahrend Studio
Jaar
2018
Land
Nederland
Locatie
Ruurlo
Fotograaf
Stijn Poelstra

Eijgenhuijsen Precisievervoer

Eijgenhuijsen Precisievervoer BV beschikte over een leegstaande opslagruimte waar perfect een kantooromgeving in gerealiseerd kon worden. Aan Ahrend de taak om de kale ruimte op te frissen tot een moderne en gezonde werkplek!

De opdracht

De leegstaande opslagruimte met betonvloer, stalen plafond en kale wanden van Eijgenhuijsen moest een lichte, prettige, flexibele en open werkomgeving worden. De inrichting moest de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers zo optimaal mogelijk ondersteunen. De pijlers circulariteit, ergonomie en duurzaamheid wilde Eijgenhuijsen graag terugzien in het inrichtingsconcept. Ahrend werd ingeschakeld om het bedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen in het volledige verbouwingsproces: een veelzijdige opdracht, dus!

De oplossing

Van kale ruimte tot totaalinrichting: van A tot Z organiseerde en begeleide het team van Ahrend de verbouwing van het kantoorpand van Eijgenhuijsen. Voor de werkplekken koos het bedrijf voor de Ahrend Balance. Het bureau met zit-sta mogelijkheid voldoet namelijk perfect aan de vraag van Eijgenhuijsen naar een gezonde werkoplossing. Naast de 22 werkplekken werden er aanland- en loungeplekken gecreëerd. Flexibel werken wordt in het nieuwe kantoor nóg beter ondersteund met verschillende overleg-, scrum- en concentratieruimtes. Om te voldoen aan de vraag naar een duurzaam en circulair interieur, is er flexibel meubilair ingezet. Hiermee kan goed worden ingespeeld op eventuele groei in de toekomst, waardoor geen meubilair wordt verspild.

Contact