Klik op het regio icoon als u de taal wilt wijzigen.

Selecteer jouw locatie

Microsoft   headerxxl

Strakke deadline

Het bouwkundig onderzoek omvatte een open plafond en verhoogde vloer. Aangezien bij de renovatie van oude gebouwen altijd tal van verrassingen om de hoek komen kijken, deden zich ook bij dit project heel wat complicaties voor. Uiteindelijk werd het beoogde resultaat bereikt. Het hele project, van de verhuizing tot het overhandigen van de sleutels voor het nieuwe kantoor, nam slechts acht weken in beslag.

 

Royal Ahrend office project interior view of Microsoft in Bucharest LV043
Microsoft   landscapem

Maximaal comfort

De werknemers van Microsoft hebben een nieuwe werkplek met alle benodigde comfort. De kantoren zijn ingericht met ergonomische bureaus en bureaustoelen, aangevuld met op maat gemaakte producten die het geheel zowel comfortabeler als praktischer maken.

Akoestiek

Er is veel aandacht besteed aan de akoestiek van de werkomgeving. Denk daarbij aan hangende ronde schotten en akoestische schermen met ronde “ramen”. Deze zorgen voor maximale akoestische scheiding tussen de werkplekken en de opbergwanden, en maken tegelijk visueel contact met de omgeving mogelijk.

Microsoft   landscapem

Microsoft   portraiti
Microsoft   landscapem
Microsoft   landscapem
Microsoft   landscapem
Microsoft   landscapem
Microsoft   portraiti

Ook interessant

Silence Call, Result, Pyramid   squarem

Wij denken graag mee!

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Meer informatie