Architect
Reginald Schellen
Jaar
2015
Locatie
België

Van Roey

De keuze om te verhuizen naar een nieuw en ruim opgezet kantoorpand komt voort uit de groei van het bedrijf. Het kantoorpand is speciaal voor Van Roey ontwikkeld en zowel het exterieur als het interieur is zeer verfijnd.

De opdracht

Wegens de verhuizing had Van Roey behoefte aan een interieurconcept voor het hele kantoorpand. Grote werkplekken in een open omgeving en een frisse uitstraling waren belangrijke eisen in de opdracht.

De oplossing

Het interieurconcept bestaat uit de inrichting van de kantine, de open kantoortuinen en enkele afgesloten vergaderruimtes. Voor de open en grote werkplekken is gekozen voor de duo werkplekken van Ahrend Balance. Om een goede akoestiek te waarborgen zijn de schuifdeurkasten met akoestische perforatie ingezet als roomdivider. Met Loungescape elementen zijn diverse informele overlegplekken gecreëerd welke tegelijkertijd zorgen voor een speelse uitstraling.

“Als je binnenkomt in ons nieuwe hoofdkantoor, voel je meteen dat het een typisch Van Roey-gebouw is. Het centrale atrium fungeert als ontmoetingsruimte, waarrond de verschillende afdelingen zijn ingepland. Het gebouw straalt daardoor een zekere openheid uit. Er is bewust gekozen voor natuurlijke materialen en de interieurvoorstellen van Ahrend pasten het beste bij onze ideeën.”
Marc Claus – Algemeen directeur Groep Van Roey

Contact