Architect
Studio Groen+Schild
Jaar
2017
Locatie
Lichtenvoorde
Fotograaf
Roos Aldershoff

Gemeente Oost Gelre

Voor de herhuisvesting van Gemeente Oost Gelre heeft Ahrend in samenwerking met architectenbureau Studio Groen+Schild gezorgd voor een volledig nieuwe, gezonde werkomgeving voor ruim 160 medewerkers. De omgeving moest licht, prettig en open zijn en werknemers optimaal ondersteunen in hun dagelijkse werkzaamheden. 

De opdracht

De Gemeente Oost Gelre wilde graag volledig ontzorgd worden in de herhuisvesting. Ahrend moest het project van het complete proces rondom de inrichting gaan managen om de inrichting van dit nieuwe gemeentehuis zo spoedig en vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Zo wilde Gemeente Oost Gelre graag zowel nieuwe werkomgevingen, als vergaderruimtes, presentatiemeubilair, maar ook opbergruimtes en losse inrichtingsmogelijkheden.

De oplossing

Na ontwikkeling van het concept door Studio Groen+Schild, heeft Ahrend het proces voor het nieuwe inrichtingsconcept van Gemeente Oost Gelre van A tot Z gemanaged. Van het projectmagement tot de uiteindelijke levering en het gebruiksklaar opstellen van het meubilair. Daarnaast is er vanuit Ahrend na oplevering een ergonomisch zitadvies voor alle medewerkers georganiseerd.

Partners

  • HAY
  • Arper
  • Moooi

Contact