Kantoor van Stedelijk Museum ingericht door Ahrend

Stedelijk Museum: van eigen kamer naar open kantoorruimte

Het Stedelijk Museum in Amsterdam is net geopend voor het publiek. De kantoormedewerkers hebben al eerder hun intrek genomen in het vernieuwde pand. En dat was wel even wennen.

Voorheen zaten de medewerkers alleen of hooguit met een paar collega’s op een kamer. Nu moeten ze flexwerken in grote open kantoorruimten. Ahrend verzorgde de strakke inrichting in de kleurstelling zwart, grijs en wit. Daarnaast waren er rode accenten in de Ahrend Napoli lounge hoek en op de Ahrend Living Wall, een akoestisch wandsysteem.

Iedereen heeft inmiddels zijn draai gevonden, de ene keer is een plek tussen collega’s fijn om te kunnen overleggen en een andere keer een stilteplek waar je je kunt concentreren. Alhoewel de verleiding om je te laten afleiden door het uitzicht over het Museumplein groot is.

Bekijk hier het project Stedelijk Museum