Architect
Reginald Schellen
Year
2015
Location
Belgium

Van Roey

The assignment

An office move brought with it the need for a new interior concept for Van Roey. Large workstations in an open environment with a fresh appearance were important requirements in this assignment. 

The solution

The interior concept includes a canteen, open plan offices and a few closed meeting rooms.
Ahrend Balance duo workstations were chosen for the open and large workplaces. To ensure good acoustics, sliding door cabinets with acoustic perforation were used as room dividers. Loungescape elements were installed to create informal consultation areas that simultaneously have a playful appearance.

"When you enter our new headquarters, you immediately feel that it is a typical Van Roey building. The central atrium functions as a meeting area, around which various departments are located. This gives it a certain openness. We deliberately opted for natural materials, Ahrend’s interior proposal best matched with our ideas."
Marc Claus – CEO Van Roey Group

More information

 

How can we help you?

  • We are happy to help
  • answer your questions

Contact